DIY Kurs – Bransoletka ‚czekoladowa’

Witam:) potrzebujemy:

- rzemień płaski skórzany – czekoladowy

– 1 x przekładka tunel gładki płaski 28 x 14 x 5

– 2 x uchwyt zaciskowy 6mm plus ogniwka

– 1 x karabińczyk 12mm

szczypce zgniatacze,

szczypce tnące

IMG_7404

IMG_7405

Długość rzemienia razy dwa u mnie to 19cm + 19cm = 38cm dł. tniemy kawałek i na jeden koniec zakładamy uchwyt zaciskowy.

IMG_7406

i nasuwamy przekładkę. Ten sam koniec przekładamy jeszcze raz przez przekładkę – jak na zdjęciu.

IMG_7407

na drugi koniec rzemienia nakładamy uchwyt zaciskowy – zaciskamy i doczepiamy ogniwka i karabińczyk.

IMG_7408

I gotowe.

 

 

DIY Kurs – Bransoletka ‚czekoladowa’
5 (100%) 1 vote